Monday, May 23, 2011

Bina Banner Binary Brilliant

Tajuk takde kaitan..hehe..eh,ada kaitan. Banner tu. hahaha..korang perasan tak blog ni dah ada banner?ceria bukan? cute miut bukan?itulah hasil kerja seni saya*yang terhebat* =)
eh korang ingat banner tu terjadi secara alami je ker dek non?susah nak buat tu..dah ler guna MS paint...memang faint..

gambar2 ceria Fahmi..

motif letak pic sama kat sini? sebab nak abadikan my 1st masterpiece *tak abeh-abeh*..mana tau kang jap lagi dapat idea nak buat banner lain yg lagi kebaboom dari yang ni..*udah-udah ler tu*..


ololo cute nyer..ni 1st shoe saya, size 4stengah =)
Bila tengok balik Fahmi ni lain betul dari time dia lahir dulu..dulu hitam, skang dah makin putih sket. 

putihnyer aiman&kekna..

tapi masih xboleh lawan aiman&kekna.memang putih melepak dua beradik ni..tambah pulak dengan ahli baru aqeef, pon putih melepak jugak.


Fahmi dulu demok sekarang kurus.tapi muka tetap menten cute..my sweetheart.mari tengok gambar dolu-dolu Fahmi si cutie demok hitam hohoho..

wah besar nyer penumbok awak!!

perasan tak semua gambar diet  diedit dengan MS Paint? 
creatif occay!!

4 comments:

syahidah said...

nanti bole bljr adobe photoshop, utk menyerlahkan lagi kekretifan awak..

Abby Azhari said...

idea yg bernas!!! loike =)

Azian Amar said...

wah... tomei3...;)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)